Myvie Personal Training (1 op 1)

De Myvie Personal Training is er voor mensen met chronische stress of een burn-out die zelf willen leren hoe ze stress de baas kunnen zijn maar hierbij graag begeleid willen worden door een ervaren en deskundige coach.

In deze training gaan wij stap voor stap werken aan de oorzaak van je klachten.  In 10 tot 12 trainingen neem ik je mee in een verander-proces waarbij jij weer ontdekt wat écht belangrijk voor jou is. Je leert keuzes te maken voor jezelf waar je hele omgeving uiteindelijk van mee profiteert. Voor een gratis intake kun je mij een e-mail sturen en dan plan ik jou zo snel mogelijk in.

Voorafgaand aan de training vindt een gratis intakegesprek plaats van ongeveer 30 minuten. Dit kan live of via een skype / FaceTime gesprek. Je kunt na het intake-gesprek altijd nog de keuze maken toch voor de Personal / Online Training te gaan.

Wat levert de Myvie Personal Training jou op?

 • Je krijgt 1 op 1 begeleiding van een ervaren coach
 • Je krijgt gelijk feedback en tips tijdens de coachsessies
 • Je krijgt inzicht in wat stress met je lichaam doet
 • Je leert beter omgaan met prikkels
 • Je wordt uitgedaagd om in beweging te komen
 • Je leert meer tijd nemen voor jezelf
 • Je wordt je bewust van je beperkende overtuigingen
 • Je ontdekt weer wat echt belangrijk voor je is
 • Je leert ja zeggen tegen jezelf en nee tegen anderen
 • Je gaat doelen stellen die passen bij jouw wensen

Meld je aan voor de Myvie Personal Training en je krijgt:

 • 10 coachgesprekken van 1 - 1,5 uur
 • De Myvie Online training (12 modules)
 • Een gratis persoonlijk intakegesprek
 • Het Myvie energie dagboek
 • De Myvie matrix weekindeling

Nu €1350,-

(Let op! Na het gratis intakegesprek kun je de keuze maken welke training jij het liefste zou willen volgen. Als het niet klikt, zit je nergens aan vast!)

Zoek je meer persoonlijke begeleiding? Bekijk de Myvie Intensive!

Wat anderen zeggen over de trainingen van Myvie.nl

Esmee: 'Sinds ik de training ben gaan doen merk ik hoe belangrijk het is om te plannen. Het gekke is dat ik door te plannen veel meer tijd over houdt. Het geeft mij daardoor veel meer rust en…controle'.

Mirjam: 'De training heeft er voor gezorgd dat ik structuur heb gekregen. Deze structuur zorgde er onbewust voor dat ik de controle terug kreeg over wat ik aan het doen was. Ik werd niet geleefd, ik leefde weer'.

Dirk: 'Ook al was het vaak heel confronterend, ik merkte dat ik deze spiegel nodig had. Ik bleef maar doorgaan en hoopte op verandering die vanzelf zou komen. Dat gebeurde niet. Om een verandering te krijgen zal je zelf moeten veranderen en dat was mijn grootste les uit deze training. Ik kreeg het waarom en de tools om dit te doen. Heerlijk'.

Sam: 'Mijn grootste les is dat niets vanzelf gaat en dat je er altijd aan zal moet werken. Tijdens de training wordt er vaker gezegd ‘Life-long Learning. Dat is echt zo. Echter moet je wel ergens beginnen en weten hoe het moet. Dat heb ik ook geleerd tijdens deze training. Vooral tijdens de training die over mijn overtuigingen gingen. Pfff…behoorlijk confronterend'.

Tess: 'In het begin werd ik bewust gemaakt van wat er nou allemaal in mijn lichaam gebeurt als ik in de stress schiet. Daarna leerde ik hoe ik dingen voor mezelf kon oplossen. Vooral hoe ik mijn perfectionistische gedrag voor mij kon laten werken in plaats van tegen mij. Super fijn. De opbouw in de training is de aller sterkste kant van de gehele training. Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd'.

Michael: 'Nadat ik Julien zelf een keer persoonlijk had gesproken vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Niet alleen spiegelen zoals veel mensen doen. Gewoon duidelijk en to-the-point een antwoord gekregen. Ik wist gelijk weer waar ik stond en kon met een onwijs gemotiveerd gevoel verder!'

Sanne: 'De combinatie van de online-training en om de 4 trainingen afspreken met Julien heeft mij enorm geholpen omdat ik even met hem kon sparren. De antwoorden waren duidelijk en recht door zee. En soms helemaal niet wat ik had verwacht. Ik werk weer volledig en merk dat door te plannen en mijn eigen waarden in de gaten te houden veel effectiever ben geworden'.

Renee: 'Het was echt een feestje om naar mezelf op zoek te gaan tijden de online training. Ik was zo enthousiast, dat ik het liefst zo snel mogelijk door wilde gaan, maar gelukkig is de training zo opgebouwd dat je echt je nieuwe inzichten moet laten bezinken. Je moet het eigen maken door middel van opdrachten. Die opdrachten zijn ook erg leuk om mee bezig te zijn'.