Nieuws & tips

Heftige emoties!

13 april 2019

Wat is dat nou met hardlopen dat mij nog steeds zo intrigeert. Sterker nog, het maakt mij vrij. Ik ben even los van deze wereld. Even helemaal weg. Hoe kan dat?

Lees verder

Creëer vrijheid!

08 april 2019

Tijd om het eens goed aan te pakken. Klik op de onderstaande link om het timemanagementschema te downloaden. Vul het in en start dan met het bouwen aan tijd, ruimte en vrijheid! Start hier je download van het Timemanagementschema.

Lees verder

Leer van je kracht, Leerkracht!

25 maart 2019

Afgelopen week zijn onze leerkrachten opnieuw de straat op gegaan. Meer geld, minder werkdruk. De school van mijn kinderen had dit fantastisch opgelost. Een aantal leerkrachten gingen staken en hun lesuren werden ingevuld door ouders die les wilden geven. Deze ouders gaven les vanuit hun eigen vakgebied. Mijn vrouw was een van de ouders die vrijwillig les […]

Lees verder

Oordelen in 2019?

15 januari 2019

Wij zijn dus 2 weken in het nieuwe jaar. En ook al vinden heel veel mensen het onzin dat je met goede voornemens start op de eerste van het nieuwe jaar, denk ik, ‘Mooi moment!’ Waarom?…

Lees verder

Zomervakantie

13 juli 2018

Vandaag begint de zomervakantie voor mijn kinderen….en wat zijn zij er aan toe. Wat zeg ik, wat ben IK er aan toe zeg. Mijn hemel!

Lees verder