Over Myvie.nl

Myvie.nl is opgericht door oud-topsporter Julien Hagen. Als meervoudig Nederlands kampioen en atleet op Europees niveau weet hij als geen ander wat topsport van je vraagt. En topsport bedrijven we allemaal op onze eigen manier. Het hoge tempo waarin we leven, de wens om zowel thuis als op het werk alles te geven, de ambities en dromen die we nastreven. Het is niet gek dat veel mensen worstelen met hoge druk, vermoeidheid en stress. De vraag is: hoe ga je er mee om? Hoe zorg je dat je in control blijft? Dat je weet waarom je de dingen doet die je doet en vooral: dat je er plezier aan beleeft. Want dat is de grote uitdaging.

'Onze aanpak is recht-door-zee: We leren je geen trucje aan, maar gaan voor een blijvend effect.'

foto-julienhagen

Julien Hagen, oprichter Myvie.nl

“Als topsporter heb ik veel geleerd. Ik heb genoten van de periode in mijn leven waarin ik mezelf onoverwinnelijk voelde. Alles klopte. Ik kon de wereld aan. Toen viel ik uit. Blessures maakten een onverwachts einde aan mijn carrière als topatleet. Ik moest mezelf opnieuw uitvinden.

Als fysiotherapeut heb ik sinds 2007 mijn eigen praktijk met meerdere vestigingen. Daar zie ik dagelijks mensen met lichamelijke klachten als gevolg van teveel stress. Mensen die het graag goed willen doen, die het hart op de juiste plek hebben en oog hebben voor hun omgeving. Maar dat maakt ze helaas ook extra kwetsbaar voor stress. Voor deze mensen heb ik met Myvie.nl een programma-aanbod ontwikkeld. Ik heb drie jaar onderzoek gedaan en diverse studies gevolgd om tot een stappenplan te komen om mensen te helpen om van stress of een burn-out af te komen of beter nog: om dit te voorkomen.

Mijn hogere doel? Ervoor zorgen dat er in Nederland veel meer mensen gezond en stressvrij door het leven kunnen gaan. Want dat is heel hard nodig!”

Het Myvie.nl team

Het Myvie.nl team bestaat uit een groep ervaren en deskundige professionals die hun kennis en expertise hebben gebundeld om de Myvie.nl trainingen te ontwikkelen en klaar staan om je persoonlijk te begeleiden.

team-kim-warners

Kim Warners
Coach bij Myvie,
Directeur Kikz

team-imre-halkema

Imre Halkema
Trainer bij Myvie,
Arts i.o.

Raad van Advies

team-erik-van-der-most

Erik van der Most
Raad van Advies Myvie,
Partner Commercie Q-Concepts

team-jeroen-van-aken

Jeroen van Aken
Raad van Advies Myvie,
Teamleider Fondswerving particuliere donateurs bij Hivos

team-yvo-de-ruiter

Yvo de Ruiter
Raad van Advies Myvie,
Directeur bij Design Affair,
Art Director