Hardlopen doe je zo!

Deze training is puur uit passie voor het hardlopen geboren. Ik ben zelf mijn hele leven al aan het hardlopen en het gevoel van de ultieme vrijheid wil ik het liefste met iedereen delen. Het is zo lekker om buiten te zijn, de frisse lucht te voelen en de stress van het dagelijks leven van mij af te lopen!

Dit gun ik jou ook!

Alles dat ik weet als voormalig topsporter (400m. sprint), als fysiotherapeut en als gespecialiseerd coach op het gebied van stress heb ik gebundeld. Je krijgt iedere week een video waarin ik jou uitleg wat je de komende week te wachten staat er waar je op moet letten. Je krijgt audiofragmenten met ademhalingsoefeningen, een meditatie-loop van 30 minuten en focus,- / meditatieoefening die je voor,-tijdens,- en na je training kunt gebruiken.

Ik heb ook foto’s van de belangrijkste rekoefeningen (met duidelijke uitleg) voor je gemaakt zodat je dit goed kunt uitvoeren. En je krijgt ook mijn ‘Runners Guide’ waar alles dat je moet weten over hardlopen in staat. Ik heb écht alles opgeschreven. Van ‘Hoe om te gaan met blessures’ tot ‘Hartslagmeting’ en van ‘Het veranderen van je patroon’ tot ‘Doelen stellen’. Als klap op de vuurpijl heb ik een Blessuretool ontwikkeld waarmee jij doormiddel van een stroomdiagram snel kunt zien of jij verder kunt lopen of niet. Onderaan het stroomdiagram krijg je gelijk een goed advies over je klachten.

Het enige dat jij moet doen is iedere week het schema volgen, de rest gaat vanzelf!

Kortom, het is eigenlijk veel meer dan alleen maar een hardloopschema. Het is het aanpassen van je eigen standaard ritme zodat jij ook zo kunt genieten van de energie die je krijgt van het hardlopen. Dit doe je op een verantwoordelijke manier met minimale kans op blessures en de grootste kans van slagen van jouw doel! Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en je kunt lekker gaan genieten van het hardlopen, net als ik!

Wat krijg je bij deze training?

 • Hardloopschema van 10 weken
 • 'Runners Guide' met daarin alles dat je moet weten over hardlopen
 • Nieuwe motiverende video's met uitleg en tips voor iedere week
 • Uitleg en foto's van alle rekoefeningen die nodig zijn bij hardlopen
 • Audiofragmenten
  • Meditatie-oefeningen
  • Ademhalingstechnieken
  • Doelen stellen

Totale waarde: €119

Aanvullend kun je onderstaande tools ook downloaden

 • de Blessure-tool (t.w.v. €17)
 • Hardloop meditatie training van 30 minuten (t.w.v. €19)

Start nu de training Hardlopen doe je zo voor €119!

 

Let op!  Deze training is uitgebreid!

 

Zoek je meer persoonlijke begeleiding? Kijk dan eens naar de Myvie Personal Training!

Wat anderen zeggen over de trainingen van Myvie.nl

Esmee: 'Sinds ik de training ben gaan doen merk ik hoe belangrijk het is om te plannen. Het gekke is dat ik door te plannen veel meer tijd over houdt. Het geeft mij daardoor veel meer rust en…controle'.

Mirjam: 'De training heeft er voor gezorgd dat ik structuur heb gekregen. Deze structuur zorgde er onbewust voor dat ik de controle terug kreeg over wat ik aan het doen was. Ik werd niet geleefd, ik leefde weer'.

Dirk: 'Ook al was het vaak heel confronterend, ik merkte dat ik deze spiegel nodig had. Ik bleef maar doorgaan en hoopte op verandering die vanzelf zou komen. Dat gebeurde niet. Om een verandering te krijgen zal je zelf moeten veranderen en dat was mijn grootste les uit deze training. Ik kreeg het waarom en de tools om dit te doen. Heerlijk'.

Sam: 'Mijn grootste les is dat niets vanzelf gaat en dat je er altijd aan zal moet werken. Tijdens de training wordt er vaker gezegd ‘Life-long Learning. Dat is echt zo. Echter moet je wel ergens beginnen en weten hoe het moet. Dat heb ik ook geleerd tijdens deze training. Vooral tijdens de training die over mijn overtuigingen gingen. Pfff…behoorlijk confronterend'.

Tess: 'In het begin werd ik bewust gemaakt van wat er nou allemaal in mijn lichaam gebeurt als ik in de stress schiet. Daarna leerde ik hoe ik dingen voor mezelf kon oplossen. Vooral hoe ik mijn perfectionistische gedrag voor mij kon laten werken in plaats van tegen mij. Super fijn. De opbouw in de training is de aller sterkste kant van de gehele training. Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd'.

Michael: 'Nadat ik Julien zelf een keer persoonlijk had gesproken vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Niet alleen spiegelen zoals veel mensen doen. Gewoon duidelijk en to-the-point een antwoord gekregen. Ik wist gelijk weer waar ik stond en kon met een onwijs gemotiveerd gevoel verder!'

Sanne: 'De combinatie van de online-training en om de 4 trainingen afspreken met Julien heeft mij enorm geholpen omdat ik even met hem kon sparren. De antwoorden waren duidelijk en recht door zee. En soms helemaal niet wat ik had verwacht. Ik werk weer volledig en merk dat door te plannen en mijn eigen waarden in de gaten te houden veel effectiever ben geworden'.

Renee: 'Het was echt een feestje om naar mezelf op zoek te gaan tijden de online training. Ik was zo enthousiast, dat ik het liefst zo snel mogelijk door wilde gaan, maar gelukkig is de training zo opgebouwd dat je echt je nieuwe inzichten moet laten bezinken. Je moet het eigen maken door middel van opdrachten. Die opdrachten zijn ook erg leuk om mee bezig te zijn'.