Myvie Intensive

Deze groepstraining is er voor mensen met chronische stress of een burn-out die intensief met zichzelf aan de slag willen gaan onder persoonlijke begeleiding van ervaren en deskundige facilitators. In 8 trainingen van 3 uur maak jij de verandering door waardoor jij voorgoed stress de baas kunt zijn.

In de Myvie Intensive leer je:

 • De bron van je klachten te herkennen, te erkennen en te ‘accepteren’.
 • Hoe je prikkels verwerkt en waarom je zo vatbaar bent voor prikkels.
 • Waarom je reageert zoals je reageert.
 • Wat je echt belangrijk en leuk vindt om te doen.
 • Hoe je doelen kunt stellen en deze ook kunt realiseren.
 • Hoe je ‘nee’ kan zeggen.
 • Hoe je volgens  jou ideale rooster kunt leven.
 • Hoe je overmatige stress of een burn-out in de toekomst voorkomt.

Meld je aan voor de Myvie Intensive Training en je krijgt:

 • De gehele online-training (t.w.v.: €249,-)
 • 8 bijeenkomsten van 3 uur
 • Myvie Energie Dagboek
 • Myvie Matrix (maak je ideale rooster)
 • Mogelijkheid om vragen te stellen en samen te oefenen
 • Toegang tot de besloten Myvie.nl Facebookgroep

Nu €749,-

De cursus zal iedere dinsdagavond plaats vinden van 19:00-22:00 in Rijswijk, Zuid-Holland. Dichtbij de A4.
Nieuwe data volgen

Wat anderen zeggen over de trainingen van Myvie.nl

Esmee: 'Sinds ik de training ben gaan doen merk ik hoe belangrijk het is om te plannen. Het gekke is dat ik door te plannen veel meer tijd over houdt. Het geeft mij daardoor veel meer rust en…controle'.

Mirjam: 'De training heeft er voor gezorgd dat ik structuur heb gekregen. Deze structuur zorgde er onbewust voor dat ik de controle terug kreeg over wat ik aan het doen was. Ik werd niet geleefd, ik leefde weer'.

Dirk: 'Ook al was het vaak heel confronterend, ik merkte dat ik deze spiegel nodig had. Ik bleef maar doorgaan en hoopte op verandering die vanzelf zou komen. Dat gebeurde niet. Om een verandering te krijgen zal je zelf moeten veranderen en dat was mijn grootste les uit deze training. Ik kreeg het waarom en de tools om dit te doen. Heerlijk'.

Sam: 'Mijn grootste les is dat niets vanzelf gaat en dat je er altijd aan zal moet werken. Tijdens de training wordt er vaker gezegd ‘Life-long Learning. Dat is echt zo. Echter moet je wel ergens beginnen en weten hoe het moet. Dat heb ik ook geleerd tijdens deze training. Vooral tijdens de training die over mijn overtuigingen gingen. Pfff…behoorlijk confronterend'.

Tess: 'In het begin werd ik bewust gemaakt van wat er nou allemaal in mijn lichaam gebeurt als ik in de stress schiet. Daarna leerde ik hoe ik dingen voor mezelf kon oplossen. Vooral hoe ik mijn perfectionistische gedrag voor mij kon laten werken in plaats van tegen mij. Super fijn. De opbouw in de training is de aller sterkste kant van de gehele training. Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd'.

Michael: 'Nadat ik Julien zelf een keer persoonlijk had gesproken vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Niet alleen spiegelen zoals veel mensen doen. Gewoon duidelijk en to-the-point een antwoord gekregen. Ik wist gelijk weer waar ik stond en kon met een onwijs gemotiveerd gevoel verder!'

Sanne: 'De combinatie van de online-training en om de 4 trainingen afspreken met Julien heeft mij enorm geholpen omdat ik even met hem kon sparren. De antwoorden waren duidelijk en recht door zee. En soms helemaal niet wat ik had verwacht. Ik werk weer volledig en merk dat door te plannen en mijn eigen waarden in de gaten te houden veel effectiever ben geworden'.

Renee: 'Het was echt een feestje om naar mezelf op zoek te gaan tijden de online training. Ik was zo enthousiast, dat ik het liefst zo snel mogelijk door wilde gaan, maar gelukkig is de training zo opgebouwd dat je echt je nieuwe inzichten moet laten bezinken. Je moet het eigen maken door middel van opdrachten. Die opdrachten zijn ook erg leuk om mee bezig te zijn'.