Myvie Online Training

In deze 12-weekse online training leer je stap voor stap hoe je stress de baas kunt worden. Het programma is wetenschappelijk onderbouwd, maar wel met een praktische insteek: we willen namelijk dat je ook echt aan de slag gaat! Het programma is opgebouwd uit 12 modules. Je kunt het hele programma in 12 weken doorlopen, maar uiteraard mag je daar ook meer tijd voor nemen. Dat is het voordeel van een online programma: je kiest jouw moment, jouw omgeving en jouw tempo. Op een logische manier word je bij de hand genomen. Van de eerste moeilijk stappen van het herkennen en erkennen van je klachten tot aan het moment waarin jij een nieuw systeem hebt dat wél werkt voor jou!

Wat levert de Myvie Online Training jou op?

 • Je krijgt inzicht in wat stress met je lichaam doet
 • Je leert beter omgaan met prikkels
 • Je wordt uitgedaagd om in beweging te komen
 • Je leert meer tijd nemen voor jezelf
 • Je wordt je bewust van je beperkende overtuigingen
 • Je ontdekt weer wat echt belangrijk voor je is
 • Je leert ja zeggen tegen jezelf en nee tegen anderen
 • Je gaat doelen stellen die passen bij jouw wensen

Nu gratis de training 'Hardlopen Doe Je Zo' erbij!
Lichaam en geest staan niet los van elkaar!

Meld je aan voor de Myvie Online Training
en je krijgt:

 • 12 trainingsmodules
 • Praktische oefeningen
 • Het Myvie energie dagboek
 • De Myvie weekplanner

Je ontvangt ook de training 'Hardlopen Doe Je Zo' er gratis bij!

Nu €449,-

Zoek je meer persoonlijke begeleiding? Kijk dan eens naar de Myvie Personal Training!

Wat anderen zeggen over de trainingen van Myvie.nl

Esmee: 'Sinds ik de training ben gaan doen merk ik hoe belangrijk het is om te plannen. Het gekke is dat ik door te plannen veel meer tijd over houdt. Het geeft mij daardoor veel meer rust en…controle'.

Mirjam: 'De training heeft er voor gezorgd dat ik structuur heb gekregen. Deze structuur zorgde er onbewust voor dat ik de controle terug kreeg over wat ik aan het doen was. Ik werd niet geleefd, ik leefde weer'.

Dirk: 'Ook al was het vaak heel confronterend, ik merkte dat ik deze spiegel nodig had. Ik bleef maar doorgaan en hoopte op verandering die vanzelf zou komen. Dat gebeurde niet. Om een verandering te krijgen zal je zelf moeten veranderen en dat was mijn grootste les uit deze training. Ik kreeg het waarom en de tools om dit te doen. Heerlijk'.

Sam: 'Mijn grootste les is dat niets vanzelf gaat en dat je er altijd aan zal moet werken. Tijdens de training wordt er vaker gezegd ‘Life-long Learning. Dat is echt zo. Echter moet je wel ergens beginnen en weten hoe het moet. Dat heb ik ook geleerd tijdens deze training. Vooral tijdens de training die over mijn overtuigingen gingen. Pfff…behoorlijk confronterend'.

Tess: 'In het begin werd ik bewust gemaakt van wat er nou allemaal in mijn lichaam gebeurt als ik in de stress schiet. Daarna leerde ik hoe ik dingen voor mezelf kon oplossen. Vooral hoe ik mijn perfectionistische gedrag voor mij kon laten werken in plaats van tegen mij. Super fijn. De opbouw in de training is de aller sterkste kant van de gehele training. Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd'.

Michael: 'Nadat ik Julien zelf een keer persoonlijk had gesproken vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Niet alleen spiegelen zoals veel mensen doen. Gewoon duidelijk en to-the-point een antwoord gekregen. Ik wist gelijk weer waar ik stond en kon met een onwijs gemotiveerd gevoel verder!'

Sanne: 'De combinatie van de online-training en om de 4 trainingen afspreken met Julien heeft mij enorm geholpen omdat ik even met hem kon sparren. De antwoorden waren duidelijk en recht door zee. En soms helemaal niet wat ik had verwacht. Ik werk weer volledig en merk dat door te plannen en mijn eigen waarden in de gaten te houden veel effectiever ben geworden'.

Renee: 'Het was echt een feestje om naar mezelf op zoek te gaan tijden de online training. Ik was zo enthousiast, dat ik het liefst zo snel mogelijk door wilde gaan, maar gelukkig is de training zo opgebouwd dat je echt je nieuwe inzichten moet laten bezinken. Je moet het eigen maken door middel van opdrachten. Die opdrachten zijn ook erg leuk om mee bezig te zijn'.